Gene Simmons (KISS): Politicienii elimina gaze pe gura

Metal Hammer i-a luat de curand un interviu lui Gene Simmons de la KISS, care a fost ocupat in ultima vreme cu inregistrarea noului album al formatiei, "Monster". Acesta va fi lansat in cursul lunii octombrie.

Muzicianul le-a dezvaluit celor de la MH cateva din opiniile sale despre starea actuala a rockului si si-a facut cunoscuta parerea referitoare la politicieni.

"Toti politicienii fac lucruri de rahat (n.r. – cuvintele ii apartin lui Simmons). Elimina gaze pe gura chiar si atunci cand sunt bine-intentionati. Ei nu te vor proteja – singurii oameni care fac asta sunt aceia care sunt dispusi sa-si riste viata", a declarat Simmons.

De curand, formatia a donat tot venitul rezultat in urma vanzarii biletelor la cel mai recent concert Kiss din Londra unei organizatii caritabile a Fortelor Armate – Help For Heroes.

Simmons a mai vorbit si despre cat de important este sa crezi in ceea ce faci, ca artist.

"Niciuna din ideile nebunesti pe care le-am avut de-a lungul carierei mele nu mi s-a parut nebuneasca. Cred ca aceasta convingere este, la randul ei, nebuneasca. Cand am debutat acum 40 de ani, daca mi-ar fi spus cineva ca vom ajunge sa avem propriul teren de golf in Las Vegas, o cafenea KISS si un contract cu Hello Kitty, as fi gandit: Da, fix! Dar insusi cuvantul imposibil contine si <posibil> in el" a spus idolul nostru.

Inteviul integral va aparea in viitorul numar al revistei Metal Hammer, editia englezeasca.

A.F.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*