George Corpsegrinder Fisher (Cannibal Corpse) explica de ce are…gatul gros

George „Corpsegrinder” Fisher, vocalistul formatiei CANNIBAL CORPSE, a fost in sfarsit luat la intrebari (de cei de la Metal Hammer) cu privire la…gatul sau urias. Toti cei care il stiu pe George sunt constienti de mistourile facute pe seama musculosului muzician.

Explicatiile acestuia au fost cat se poate de sincere. Potrivit spuselor artistului, miscarea fizica ar fi „de vina” pentru felul in care s-a schimbat anatomia sa.

Tata zugravea si repara acoperisuri, iar eu il ajutam toata ziua. Dupa aceea, mergeam la pescuit. Prajeam toata prada noastra si o mancam pe nerasuflate. Mai tarziu, alergam pana la locuinta prietenului meu cel mai bun, care locuia la cativa kilometri departare, si ridicam greutati cu el. Acum sunt mic pe langa cum eram atunci. Plus, de la atata headbanging, musculatura gatului meu a devenit mai puternica. De la headbanging mi se trage!„, a declarat muzicianul.

Corpsegrinder nu este lipsit de simtul umorului cand vine vorba de gatul sau.

Un prieten mi-a spus odata ca nu am cap, ci sunt un gat cu buze. O multime de tipi care fac culturism vin la mine si imi cer sfaturi pentru ca sunt nemultumiti ca in ciuda efortului pe care il fac pentru a construi masa musculara, gatul lor este tot subtire. Le spun ca pe departe cea mai buna cale este sa asculti Slayer si sa dai din cap pe masura ce faci exercitiile fizice obisnuite„, a glumit artistul.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*