Gothic și Taine- dublă lansare de album în Quantic Club pe 20 ianuarie

Începutul noului an va aduce, la București, un eveniment cu totul special pentru fanii muzicii metal autohtone: Gothic, lansează Underground, al 4-lea album de studio din carieră, alături de invitații speciali, Taine, care își vor prezenta live, pentru prima oară, noul album Chaos and Contemplation, proaspăt lansat în septembrie. În deschidere va concerta trupa L.O.S.T, colegii de generație ai trupelor mai sus menționate. Va fi o seară de neuitat, o adevărată gală a titanilor muzicii metal din România!

Concertul va avea loc pe 20 ianuarie 2024, în clubul Quantic, iar biletele se pot achiziționa de pe AmBilet.ro, primele dintre acestea având preț promoțional, până pe 31 octombrie.

Gothic lansează Underground , un album la care se lucrează de peste 2 ani, înregistrat parțial la Consonance Studio – Timișoara și mixat la Haunting Studios (Grecia) de către Nikos Palivos, un foarte talentat producător elen, care și-a dedicat ultimele 7 luni mixajului noului album Gothic. Noul disc al trupei vine încărcat de multe surprize, o evoluție de stil și versuri aproape exclusiv în limba romană, prima tentativă de acest gen a acestei trupei death metal melodic. Gothic este una dintre cele mai îndrăgite formații metal din România, cu o carieră de peste 30 de ani, mulți premiată, cu o vastă experiență scenică și de turneu (inclusiv o reprezentare a României la Wacken Open Air), având peste 500 de concerte la activ, atât în Europa cât și în afara ei.
La 30 ani de la înființare, formația bucureșteană Taine lansează Chaos and Contemplation, cel mai nou album de studio. Înregistrat în studioul Taine-Multimedia și mixat/masterizat de Forrester Savell, albumul demonstrează capacitatea trupei de a îmbina stiluri muzicale variate, începând de la metalul anilor 90′, trecând prin zona de progressive, până la fusion, creând o călătorie sonoră care provoacă limitele convenționale. Cu versuri introspective și compoziții puternice, acest album promite să captiveze atât noii ascultători, cât și fanii mai vechi. Taine a câștigat încă din anii 90′ aprecieri critice pentru muzica lor, care împinge limitele metalului convențional.
Trupa L.O.S.T. a reușit, încă de la data înființării (2004), să aibă un impact rapid în underground, cucerind rapid un nucleu de fani devotați. Cu mai multe albume și single-uri în discografie, o bogată activitate de scenă, numeroase premii la festivaluri, apariții radio și tv, trupa L.O.S.T. a lansat recent piesa No Soul,  în iunie 2023 și ia în considerare foarte serios înregistrarea unui nou album în viitorul apropiat. Până atunci, însă, va așteaptă la super concertul de sâmbătă, 20 ianuarie, de la clubul Quantic din București.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*