Guns N’Roses s-ar putea reuni in formula originala din 1987

Intr-un interviu recent citat de Blabbermouth.net, Slash a marturisit ca, pentru prima data dupa mult timp, el si fostul sau coleg de formatie din Guns N’Roses, Axl Rose, sunt in relatii de prietenie.

Chitaristul, care a concertat la Bucuresti in data de 28 iunie, le-a facut impresionanta confesiune celor de la Aftonbladet TV, Suedia.

„Este foarte cool. Energia negativa dintre noi s-a disipat. Cred ca pot spune ca suntem prieteni din nou”, a declarat Slash.

Cum era de asteptat, zvonurile unei posibile reuniuni a trupei au inceput sa curga. Acum, potrivit Blabbermouth, un patron de club din Australia ar sti detalii concrete.

„Am auzit cel mai interesant zvon de la un om important din industria muzicala australiana. El mi-a spus cine va fi headliner anul viitor la festivalul Soundwave Australia. Este vorba despre Guns N’Roses in formula originala din 1987, cu Steven Adler, Izzy Stradlin, Duff McKagan, Slash si Axl Rose”, a spus barbatul, pe numele sau James Young.

Intrebat direct de aceeasi televiziune suedeza ce parere are despre o posibila reuniune, Slash a marturisit ca, in acest moment, din punctul lui de vedere, exista „dificultati insurmontabile care o fac imposibila”, dar a adaugat ca nu se poate pronunta in legatura cu viitorul deoarece „a spune ca nu se va intampla niciodata suna ignorant”.

Ramane sa vedem ce vesti aduce viitorul!


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*