Henkka Seppälä (CoB): „Mi-ar placea sa fiu Goofy, desenul animat”

312 vizualizări

Henkka Seppälä, basistul formatiei CHILDREN OF BODOM, a stat de vorba cu reporterii de la Thorisaz Views si le-a oferit un interviu video in care vorbeste despre formatia sa, turneul din vara, dar si despre lucruri ce tin de viata sa personala.

Interviul incepe cu o intrebare legata de preferintele culinare ale lui Henkka si continua cu o serie de teste psihologice prin care reporterul vrea sa afle cat de creativ este muzicianul.

In bunul stil finlandez, Henkka este rezervat si sobru, dar isi pastreaza simtul umorului.

Cred ca as fi un desen animat…Goofy, de exemplu!„, a raspuns artistul la intrebarea reporterului legata de ce ar vrea sa fie dintre un caine, o pisica, o creatura la alegere sau un desen animat.

Urmareste interviul integral mai jos.

Apreciati drept una dintre cele mai bune formatii contemporane de metal (Metal Hammer, MTV), CHILDREN OF BODOM se intoarce la Bucuresti in 12 noiembrie 2013, in cadrul turneului „Halo Of Blood over Europe 2013”pentru un eveniment deosebit organizat de Promusic Events si revista Maximum Rock (producator Nelu Brindusan).

Evenimentul va avea loc la Turbohalle in Bucuresti, iar alaturi de CHILDREN OF BODOM vor urca pe scena DECAPITATED din Polonia si MEDEIA din Finlanda.

Dupa epuizarea primelor 100 de bilete promotionale (89 lei), organizatorii au decis sa suplimenteze aceste bilete cu inca 50 de bucati, astfel ca cei interesati mai au acum ocazia sa participe la acest concert achizitionand aceste bilete promotionale.

Dupa epuizarea acestora nu vor fi alte suplimentari de bilete la aceasta categorie! Urmatoarele bilete vor avea pretul de 98 lei si respectiv 115 lei, in ziua concertului.

Persoanele care achizitioneaza bilete din primele 150 de bucati (89 lei) participa la o extragere la sorti pentru 10 pass-uri de meet & greet cu formatia COB si pentru 15 CD-uri “Relentless Reckless Forever”, material lansat in 2011 de catre finlandezii de la COB! ! Pentru aceasta, cei interesati trebuie sa trimita un email la promo@promusicprod.ro (subiect: COB) in care sa specifice urmatoarele: numele si prenumele, codul de bare si data la care a fost achizitionat acest bilet.

Premiile se ridica in ziua concertului, de la intrare, pe baza biletului castigator!

Biletele se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe www.eventim.ro), intr-un numar limitat de 1.000 bucati, la urmatoarele preturi:

89 lei – primele 150 de bucati (extragere 10 meet & greet-uri)
98 lei – urmatoarele bilete achizitionate pana la data de 11.11.2013
115 lei – biletele achizitionate in ziua concertului


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*