HIM: colaborare inedita cu un rapper finlandez?

Cum ar spune englezii: „Stranger things have happened!”. Un rapper finlandez pe numele sau  Redrama a marturisit presei din tara lui Mos Craciun ca viseaza sa colaboreze cu trupa HIM.

Redrama a declarat ca i-ar placea foarte mult sa inregistreze un duet cu celebra formatie de love-metal si chiar sa plece in turneu alaturi de melancolicii muzicieni, chiar daca este constient ca reactiile melomanilor ar putea fi contradictorii.

Chiar daca mi-ar placea enorm sa cant pe aceeasi scena cu HIM, banuiesc ca primirea care mi s-ar face ar fi dezastruoasa. Fanii trupei m-ar da jos de pe scena! Cu toate acestea, consider ca as avea de castigat la capitolul promovare. Cred, totusi, ca vreo cativa oameni vor uri piesa rezultata din colaborare!”, a declarat, amuzat, artistul.

Cumva, nu ni-l imaginam pe Ville Valo imbracat in blugi largi si intr-un hanorac gangsta, plus un baseball cap plasat strategic pe pletele sale crete. Dar, asa cum am scris si la inceputul acestei stiri: s-au vazut si lucruri mai ciudate decat aceasta colaborare (pur fictiva, pentru moment)!

Sursa: TheVoice.fi


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*