Ian Watkins (Lostprophets) a recunoscut: este un pedofil!

184 vizualizări

Ian Watkins de la LOSTPROPHETS a recunoscut oficial ca este un pedofil. Acesta s-a declarat vinovat de 13 capete de acuzare, intre care si incercarea de a viola un bebelus de 11 luni.

Potrivit NME, care citeaza Wales Online, si cele doua femei acuzate impreuna cu Watkins s-au declarat vinovate. Acestea l-au ajutat pe Watkins sa-si racoleze victimele si i-au pus la „dispozitie” chiar si proprii copii, abuzandu-i la randul lor.

Watkins a fost nevoit sa isi recunoasca obsesia sexuala dezgustatoare deoarece Politia a gasit in colectia sa video inregistrari cu abuzurile sexuale.

Muzicianul a recunoscut si ca a abuzat un minor cu varsta de sub 13 ani, ca i-a facut poze acestuia si ca intentiona sa-l drogheze pentru a-l transforma in sclav sexual. La randul lor, cele doua femei au marturisit ca voiau sa-l ajute pe Watkins.

„Ne asteapta o vara de incest si de pornografie infantila!” i-ar fi scris una dintre femei lui Watkins. Acesta i-a raspuns: „Da, draguto! Cu cat incepem mai devreme s-o antrenam in preacurvie, cu atat mai bine”.

Mesajele au fost citite cu voce tare la proces iar acuzatii au recunoscut ca si le-au trimis.

Potrivit autoritatilor, acest caz de pedofilie este unul dintre cele mai socante din ultimii ani iar victimele ascunse sunt rugate sa iasa din anonimat.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*