Iglu, proiectul membrilor Alternativ Quartet, va lansa un nou material discografic

538 vizualizări

Potrivit solistului Marcel Hosu, o parte din membrii Alternativ Quartet au înființat proiectul Iglu pentru a lansa un material discografic, intitulat „Stasis”. Acesta va fi lansat anul viitor, ocazie cu care trupa va susține și câteva concerte.

Acesta a declarat: „Salut tuturor! Revenim după 3 ani de zile cu acest mesaj încântător: se pare că vom reuși să organizăm câteva concerte în primăvara anului următor, suntem foarte bucuroși să urcăm din nou pe scenă.

Ne pare rău că nu am mai dat nici un semn de viață de așa multă vreme. Pentru cei care nu știu, situația noastă nu e cea mai fericită când vine vorba de a organiza concerte și de a ne întâlni, locuim în 4 orașe și 3 țări diferite. Mă bucur în schimb să văd că din când în când mai apare cineva pe această pagină părăsită. Sperăm că nu ați uitat complet de noi!

În acești ani de tăcere am mai lucrat la un material nou pe care sperăm să îl lansăm anul următor. Este — în cuvintele lui Eugen din Fluturi pe Asfalt — un fel de » AQ post-mortem «, atâta doar că AQ nu a murit, ci doar s-a dispersat — încă mai trăiește și se chinuie să prindă aripi din când în când. Materialul pe care vrem să îl lansăm se cheamă Stasis și a fost început de mine și Alex în 2013 și continuat împreună cu Bogdan și alți colaboratori în 2017. Pentru că nu include exclusiv și complet membrii AQ am decis să îl lansăm sub numele Iglu. AQ rămâne pentru totdeauna AQ, și sperăm să lansăm în viitor ceva și sub acest nume! Mai multe detalii legate de concerte și de lansarea albumului în curând!

Alternativ Quartet este un proiect de post-rock înființat în Cluj-Napoca în anul 2010. Trupa a concertat ultima dată în aprilie 2016, iar în acest moment se află în hiatus.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*