Immortal a compus un nou album și anunță noul vocal

491 vizualizări

După ce în 2014 Abbath a părăsit formația, colegii săi au anunțat că vor continua să cânte sub numele care i-a consacrat timp de două decenii.

Potrivit noilor amănunte publicate pe pagina lor oficială, Immortal a terminat de compus melodiile pentru noul album, iar de voce se va ocupa Demonaz, membru al formației încă din 1990.

„Va fi cel cel mai întunecat și rece album de până acum”, anunță trupa. „Va avea aceeași doză de Blashyrkh metal pe care fanii îl cunosc, cu riff-uri maiestuoase, cu piese rapide și furioase, epice și mult mai lungi decât cele de pe materialele recente”.

„Suportul pe care l-am primit de la fani a fost un motiv de inspirație și nu îi vom dezamăgi. Vrem să înregistrăm cât mai repede piesele pentru cel mai pasional disc al nostru. În vremea în care originile adevăratului black metal sunt pe moarte, trupa se află în cele mai bune stări pentru a se relansa”.

Desigur, nu au fost ocolite aspectele legate de fostul lor coleg, Abbath: „Din 2010 până în 2014, Immortal a scris piesele pentru succesorul lui „All Shall Fall”, dar fostul nostru membru Abbath care a părăsit trupa în anul 2014, a schimbat versurile și numele pieselor și le-a înregistrat pentru așa numitul „album solo”. A trebuit să realizăm un nou material din frânturi, de aceea a durat atât de mult timp”.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*