Inca un concert anulat in mod misterios. Agathodaimon nu mai ajunge la Bucuresti!

457 vizualizări

Pe data de 3 aprilie 2014, formatia AGATHODAIMON, care era asteptata in concert la Bucuresti pe data de 11 aprilie, in Club Fabrica, si unul la Brasov, pe data de 12 aprilie, a publicat pe Facebook urmatoarea postare:

„Tocmai am auzit ca exista niste probleme cu show-ul de la Bucuresti care a fost, initial, programat pentru data de 11 aprilie. Organizatorul incearca sa mute evenimentul pe data de 14 aprilie, adica intr-o zi de luni. Va vom da informatii suplimentare de curand!”, a scris trupa.

Deoarece fanii romani se intreaba ce se intampla cu acest concert, Maximum Rock Magazin a luat legatura cu managementul trupei Agathodaimon pentru lamuriri.

Din pacate, managementul ne-a declarat ca show-ul de la Bucuresti a fost ANULAT. Iata declaratiile oficiale venite din partea managementului.

„Actually there have been problems. We will receive our flight tickets today, so we will come to Romania. Sadly, the gig in Bucharest will not take place- we do not know what happened there. But we will come to Brasov (and Sofia). So we hope to see some people there. We are sorry, things are beyond our control. We can only try to make the best out of it, and hopefully visit Bucharest next time. Gigs in Brasov and Sofia will take place, although it is clear that all involved parties will lose money here.” ( Traducere: De fapt, au existat probleme. Vom primi astazi biletele de avion, asa ca vom veni in Romania. Din pacate, concertul de la Bucuresti nu va avea loc – nu stim ce s-a intamplat acolo. Vom sosi insa la Brasov si la Sofia, in Bulgaria. Speram sa fie ceva oameni. Ne pare rau dar lucrurile chiar sunt dincolo de controlul nostru. Putem doar sa incercam sa facem sa fie cat de cat bine si speram ca vom reusi sa vizitam Bucurestiul data viitoare. Show-urile din Brasov si Sofia vor avea loc, desi este clar ca toate partile implicate vor pierde bani!)  

Se pare ca piata locala de evenimente se confrunta cu inca o anulare misterioasa. Vom reveni cu noi informatii, in exclusivitate!


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*