Interviu exclusiv cu Royal Republic: „Cand rockul este servid crud, dur si fara inhibitii se intampla magia!”

Muzica rock trebuie sa fie transgresiva. Aceasta trebuie sa distreze si sa socheze in moduri deseori extreme si iresponsabile. A fi „rock” inseamna sa ai suflet de rebel si sa-ti placa foarte mult chitarele zgomotoase.

Astazi, insa, de la Kanye West pana la Miley Cyrus, toti artistii sunt descrisi cu cuvantul „rock”, sau „rockstar”. Aceasta tendinta corupe esenta intima a genului de muzica, dar si a notiunii in sine de star rock.

Trendul bolnavicios trebuie oprit iar suedezii de la ROYAL REPUBLIC au tot ce le trebuie pentru a pune capat confuziilor. Intr-o lume a „poserilor”, baietii sunt „the real deal” si pun ideea de „rock” inapoi in cuvantul „rockstar”.

Sunt rebeli, sunt chipesi, au piese catchy fara a-si vinde sufletul Industriei si reprezinta una dintre cele mai in voga trupe ale momentului.

Cu alte cuvinte, sunt fix ceea ce trebuie in 2013 pentru ca oamenii sa nu aiba impresia ca oricine poate fi ROCK. Royal Republic sarbatoreste cu originalitate si cu gratie frumoasele stereotipuri ale acestui stil de viata/muzica, actualizandu-le si oferindu-le ceva foarte autentic.

Maximum Rock Magazin a obtinut un interviu in exclusivitate cu Hannes Irengård, chitaristul grupului, iar acesta ne-a vorbit despre formatiile pe care le-ar salva de la extinctie, planurile de viitor ale RR si despre…sex.

Cititi interviul integral AICI.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*