Jack White ia atitudine impotriva inregistrarilor digitale

Jack White, unul dintre cei mai neconventionali muzicieni tineri ai veacului nostru, ia atitudine impotriva inregistrarilor digitale.

Artistul a stat de vorba cu publicatia The Atlantic si le-a dezvaluit jurnalistilor ca inregistrarile digitale nu sunt deloc sigure atunci cand vine vorba de conservarea muzicii.

„Foarte multe formate digitale s-au dovedit a fi failibile in ultimii 20 de ani. Benzile se rup sau informatia nu poate fi accesata. Consider ca modalitatile noi de inregistrare nu sunt la fel de bune ca acelea vechi atunci cand vine vorba de pastrarea versiunii originale a cantecelor„, a declarat White.

Muzicianul este un sustinator aprig al modalitatilor de inregistrare analoage

„Acum 30 de ani te duceai la un magazin si gaseai o sectiune de partituri iar femeia de acolo ti-o canta la pian, ca s-o auzi. Erau alte vremuri”, a spus White.

Jack White lucreaza la noi piese impreuna cu formatia sa noua, THE DEAD WEATHER, compusa din Alison Mosshart (The Kills), Dean Fertita (Queens of the Stone Age) si Jack Lawrence (The Racounteurs). Ultimul album al grupului, „Sea Of Cowards”, a fost lansat in 2010.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*