Jerry Lee Lewis, Elvis Presley, Freddie Mercury – Legends Tribute In Concert la Hard Rock Cafe

Trei nume legendare din istoria muzicii, trei spectacole tribut de calibru ajung la Bucuresti: Jerry Lee Lewis, Elvis Presley si Freddie Mercury sunt starurile care vor  încinge atmosfera din Hard Rock Cafe la începutul anului viitor.
 
Jerry Carlson este unul dintre cei mai fideli artisti tribut Jerry Lee Lewis. De 16 ani calatoreste în jurul lumii, cu un spectacol de rock’n’roll pur ce electrizeaza publicul si readuce la viata atmosfera trepidanta a anilor ‘50. Din recitalul ce va face ca temperatura sa atinga cote alarmante nu vor lipsi slagare ce au facut istoriei în anii ’50-’60, precum „Great Balls of Fire” sau „Whole Lotta Shaking Going On”. Pentru prima data showul sau va fi prezentat pe o scena din Romania, pe 25 ianuarie, la Hard Rock Cafe.
 
 
 
Pe 8 februarie, la exact o luna de la ziua de nastere a regelui rock’n’rollului, scena din Hard Rock Cafe îi va apartine lui Rob Kingsley, protagonistul spectacolului A Vision Of Elvis. Rob Kingsley este un entertainer înnascut, pasionat din copilarie de cariera si showurile inegalabilului Elvis Presley. În anul 2007 Rob Kingsley a dobandit locul 1 la Best UK Vegas Elvis, una din cele mai ample competitii destinate artistilor tribut Elvis, iar în 2008 si-a adjudecat titlul de Campion European în cadrul Largest Official Elvis Competition. Showul sau înseamna o incursiune printre cele mai iubite piese ale regelui rock’n’roll-ului: „Suspicious Minds”, „Love Me Tender”, „Can’t Help Falling in Love”, „Blue Suede Shoes”, „It’s Now Or Never”, „Are You Lonesome Tonight.”
 
 
1 martie este data întalnirii cu Joseph Lee Jackson, protagonistul showului, A Vision Of Mercury, care va reveni în Romania, la cererea publicului, dupa succesul înregistrat în aceasta toamna. Joseph Lee Jackson, a cantat în sali de spectacole ce au gazduit showuri de înalta tinuta în Marea Britanie si în restul Europei, dar a urcat pe scena si în fata a zeci de mii de spectatori, showul de pe Millennium Stadium din Cardiff fiind unul de referinta. Pe scena din Hard Rock Cafe Joseph Lee a oferit publicului un regal de hituri Queen, desfasurat cu casa închisa.
 
 
Pentru seria de spectacole Legends Tribute In Concert @ Hard Rock Cafe se pun în vanzare atat bilete individuale cat si abonamente valabile pentru toate cele trei reprezentatii.
 
Bilete pentru o zi:
VIP – 120 RON – poster, întalnire & poza* cu artistul 
Categoria I – 80 RON – loc în fata scenei 
Categoria II – 60 Ron – loc în sala 


Abonomanente valabile pentru cele trei spectacole:
 
Categoria VIP – 340 RON – poster, întalnire & poza* cu artistul 
Categoria I  – 220 RON – loc în fata scenei 
Categoria II  – 160 RON – loc în sala
 
Biletele sunt disponibile în toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si în Hard Rock Cafe. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro,www.bilet.rowww.blt.rowww.bilete.ro si www.myticket.ro.
 
Pentru toate categoriile de bilete si abonamente rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe.
 
* Pentru pozele din cadrul sesiunii de meet & greet fiecare persoana este rugata sa aiba propriul aparat foto. 
 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*