Joe Lynn Turner lansează videoclipul pentru Tortured Soul

Joe Lynn Turner aug 2022

Legendarul cântăreț de hard rock Joe Lynn Turner (Rainbow, Deep Purple) a lansat recent noul album, Belly Of The Beast, prin Music Theories Recordings / Mascot Label Group.  Împreuna cu acesta a aparut și videoclipul oficial al celui de-al treilea single al LP-ului, Tortured Soul.

Turner spune: „Astăzi, 28 octombrie 2022, este o zi foarte interesantă pentru mine. După muncă grea și o perioadă lungă de așteptare, albumul Belly Of The Beast este în sfârșit lansat împreună cu single-ul principal și videoclipul Tortured Soul. Materialul este unul dintre preferatele mele. Este o piesă cu sunet epic, iar videoclipul are profunzimea și tipul de subiect puternic, care mă pasionează.”

El continuă: „De-a lungul vieții, cu toții întâmpinăm probleme, dificultăți și evenimente care ne modelează și definesc viața. Aceste evenimente pot avea atât efecte pozitive, cât și negative asupra caracterului și personalității noastre. Motivația versurilor melodiei a fost inspirată de un veteran de război. Un prieten de-al meu care suferă de PTSD. N-aș fi putut să știu cât de oportun ar fi acest subiect, raportat la conflictele actuale, care amenință întreaga lume. Universul a făcut în mod uimitor ca această compoziție să fie relevantă în această perioadă specială.  Îmi amintește să am întotdeauna încredere în energia și îndrumarea de la sursa care este întotdeauna o parte din viața noastră.”

Turner adaugă: „Pe măsură ce conceptul video era în curs de dezvoltare, mi-am dat seama de importanța spectrului larg de semnificații conținute în narațiune. Nu este vorba doar despre PTSD, ci despre oricine s-a luptat cu probleme emoționale și psihologice. Cu cât frica și neputința sunt mai puternice, cu atât mai probabil oamenii vor fi mai profund traumatizați. Ei pot să se simtă la fel ca în momentul traumei inițiale, de parcă ar retrăi evenimentul. Mintea poate declanșa un fir și poate provoca o reacție de frică, panică sau agitație. Sentimente de confuzie sau nevoia de izolare, refuzul de a se conecta cu ceilalți sunt mecanisme folosite pentru a face față problemei.”

Pe scurt, el afirmă: „Individul din piesă este pierdut, speriat și disperat.  Se luptă cu o prăbușire mentală aproape, încercând doar să recâștige sentimentele de bază ale umanității. Toate acestea se oglindesc în versurile și mesajele de pe Tortured Soul.

Sper că vă placă melodia și videoclipul și să vă provoace interesul să ascultați albumul complet acum că este disponibil. Binecuvântări tuturor!”

Joe Lynn Turner- Belly Of The Beast
Joe Lynn Turner- Belly Of The Beast

Videoclipul Tortured Soul a fost regizat de Agata Nigrovskaya. Anterior au fost prezentate două piese, ambele cu videoclipuri create de Wayne Joyner.

Tabloul care îmbracă coperta este opera lui Aliaksandr Akutsionak. Turner explică: „Arta ar trebui să zguduie, să tulbure, să inspire și provoace emoții care pătrund în suflet. Când Aliaksandr mi-a prezentat acest tablou, am fost absolut mișcat și am știut imediat că trebuie să fie coperta pentru Belly Of The Beast. Este o vizualizare perfectă a mesajului și a semnificației pe care încerc să le înfățișez. El este un tânăr pictor talentat și un artist ce face tatuaje. Viziunile și interpretările sale despre sinele interior sunt unice și originale.”

În cele din urmă, Joe concluzionează despre Belly Of The Beast. „Rock’n Roll-ul este despre divertisment, desigur, dar sper să auziți și mesajul. Se pare că toată lumea și-a vândut sufletul unor mari corporații. Odată ce oamenii sunt bogați și populari, ei devin o parte a establishment-ului. Unde sunt rebelii? Cine va spune: „La naiba! Nu vom suporta asta! Eu!”

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*