Killcode în deschiderea concertului Twisted Sister de la Bucuresti

Killcode

Ediția din acest an a festivalului Rock The City vă propune, în premieră în România, o întâlnire cu grupul american KILLCODE, ce va deschide concertul celor de la Twisted Sister

Killcode este un cvintet format în 2008 la New York, ce are în bagajul muzical o combinație între rock și metal cu influențe southern rock și cu o amprentă modernă. De-a lungul anilor a editat câteva produse discografice ce au fost bine primite de media americană, iar live a făcut o figură frumoasă în ultimul timp.

În acest moment, Killcode pregătește un nou album de studio, ce va fi produs de către cunoscutul Joey Z (chitaristul grupului Life Of Agony), iar în paralel are și o intensă activitate live. Pe lângă prezențele pe care grupul le are programate anul acesta la cunoscutele festivaluri Hell And Heaven din Mexic și Bang Your Head din Germania, americanii vor fi prezenți, în premieră în România, și la Rock The City, ce va avea loc în perioada 29-31 iulie 2016 în Piața Constituției.

Vă reamintim că la ediția din acest an a festivalul Rock The City MUSE va concerta pe 29 iulie, IRON MAIDEN pe 30 iulie și TWISTED SISTER pe 31 iulie.

Biletele se găsesc în rețeaua Eventim și online pe www.eventim.ro

Organizatori – Marcel Avram, East European Production și D&D East Entertainment.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*