László Farkas, solistul vocal al formației Quo Vadis, a decedat în urma unui accident de mașină

1.355 vizualizări

László Farkas, solistul vocal al formației Quo Vadis a decedat în urma unui accident de mașină în care au fost implicate trei autoturisme. Accidentul a avut loc în data de 04 decembrie 2021 în localitatea Șagu , lângă Timișoara.
László Farkas avea vârsta de 51 de ani.

„Am fost solicitaţi să intervenim pentru un accident ruiter în care au fost implicate trei autoturisme. În urma accidentului au rezultat patru victime. Una necesită spitalizare, două au refuzat, iar una a decedat”, a declarat Ziţac Andrei, reprezentantul ISU Banat.

Cu 30 de ani în urmă, în 1991, artistul a pus bazele formației Quo Vadis alături de Farkas Szilámér, Borbély Szilárd şi Gáspár Zsolt, iar primul concert al trupei a avut loc un an mai târziu, în formulă de trio, odată cu plecarea lui Farkas Szilámér. În scurt timp, trio-ul timişorean a avut parte de tot mai multe aprecieri, iar în urma participării la festivalul Top T din Buzău a înregistrat un „split LP” alături de trupa Floare Albastră, editat de Electrecord. Pe faţa B a vinilului editat în 1995 timişorenii au figurat cu melodiile Blind Shadow, Dusty Road Blues şi Strange Affair.

În ultimii ani, pe lângă activitatea din Quo Vadis, un proiect de suflet pentru László Farkas a fost și trupa Leslie Wolf and The Groovemakers.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*