Lemmy Kilmister (Motorhead): „Acum este cel mai prost moment pentru muzica rock”

447 vizualizări

Intr-un interviu recent oferit publicatiei britanice Kerrang!, Lemmy Kilmister, vocalistul trupei Motorhead, a vorbit despre starea actuala a muzicii rock.

„Cred ca este intr-o stare precara”, a declarat artistul. „Asteptam sa se intample ceva si nu stim exact ce. Poate asteptam moartea rockului. Chiar nu stiu. Nu inteleg ce asteptam pentru ca deja facem asta de mult timp. Avem nevoie de ceva, dar nu primim nimic”, a continuat Lemmy.

„Nu inteleg jumatate din formatiile contemporane. Nu inteleg de ce sunt impreuna, pentru ca nu merita sa fie. Fac doar zgomot. Cred ca noi inca mai cautam un raspuns, o replica adresata miscarii punk. Nirvana nu a reprezentat acest raspuns. S-au apropiat cel mai tare dar nu a durat. Unele trupe imi plac, ca, de exemplu, Foo Fighters sau Evanescence. Cu toate acestea, nu cred ca vom mai trai ceva la fel de real ca punk-ul”, a explicat artistul.

„Acum este cel mai prost moment pentru rock’n’roll”, a spus Lemmy intr-un interviu mai vechi. „Niciun radio nu va difuza o formatie noua. Toate posturile au fost cumparate de aceiasi 5 oameni iar Ted Turner este proprietarul a trei dintre acestia. Nu prea ai loc sa alegi intr-un asemenea mediu”, comenteaza vocalistul.

Motorhead pregateste un nou disc, intitulat „Bad Magic”, care va fi lansat in data de 28 august si reprezinta materialul cu numarul 22 din cariera grupului.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*