Les Elephants Bizarres lanseaza cel de-al saptelea clip

304 vizualizări

Les Elephants Bizarres lansează videoclipul singleului ”Necunoscut”, cel de-al șaptelea din carieră. ”Necunoscut” este o piesă nouă, compusă această vară la provocarea Grolsch.

Les Elephants Bizarres se află la cea de-a treia colaborare cu casa de producție SPIDER, după ”Wish” (în care apar imagini din Kiddo, primul film interactiv din România) și ”In Culori”.

„Am încercat sa comprimăm timpul. Să-l introducem într-o melodie. Să-i dăm foc și să explodeze. Să punem multe ingrediente și să le amestecăm. Cât mai creativ”, spune Milo Simulov, regizorul videoclioului.

Timp de o zi întreagă, membrii formației au colindat Bucureștiul,  pe o platformă, cu biciclete Pegas dar și pe jos, în Centrul Istoric, de la Universitate la Herăstrău, de pe podul Basarab până la Piața Unirii. Au coborât și în subteran, la metrou, ba chiar i-au dăruit flori unei fete aflate într-un taxi. Ca de fiecare dată, băieții își vor surprinde fanii cu o apariție inedită deoarece fiecare interpretează un rol: Claudiu Șerban (tobe)- skater, Nae (clape) – statuie vivanta, Mihai Marin (bass) – pictor, Jean Piloiu (chitară)– cameraman, Sofian Miron (saxofon) & Ati de Chile  (percuție) – muzicanți ambulanți, în timp ce Ștefan Matei (solist) este catalizatorul acestei experiențe inedite prin jungla urbană. Deși aflați la al șaptelea videoclip, filmările au fost o provocare.

”Noi trebuia să ne mișcăm foarte lent iar din cauza asta, mersul prin oraș a durat destul de mult. Chiar și playbackul a fost de trei ori mai lent pentru a putea obține ulterior efectul dorit”, povestește Ștefan.
 
Piesa ”Necunoscut” a fost compusă la cererea brandului premium Grolsch, pentru spotul publicitar al campaniei ”The Jar – Crafted For Creative Minds”. Finalizată în două săptămâni, piesa, energică și antrenantă în stilul caracteristic LEB, exprimă nevoia generației actuale de a ieși din tipare și rigori, de a explora ”necunoscutul” din noi și din afara noastră, pentru a fi noi înșine și a descoperi lumea de infinite posibilități care ne stau la îndemână.  Versurile piesei sunt semnate de Anca Stefan (poetă și om de advertising), Daniel Simion (scenarist) – doi colaboratori mai vechi ai trupei, și Claudiu Știrbei.

Videoclipul se lansează astăzi, miercuri, 13 august, pe canalul de Youtube al brandului Grolsch – Les Elephants Bizarres – Necunoscut, unde va putea fi urmărit în exclusivitate.


Echipa productie –

Casa de productie: SPIDER
Regie si concept– Millo Simulov
Producator executiv – Gabriela Hirit
DOP – Zoran Simulov, Florin Varna, Adrian Bulgariu
Footage Aditional – Florin Valsan
Edit – Millo Simulov
Color grading si FX – Millo Simulov si Victor Vuicin
Costume – Vicentiu Oktavianus
Makeup – Daniela Frîncu
Asistent de productie – Alin Popa
Multumiri: Jah Jah, Stony.
Echipament de filmare: Kubis, Videolink, Spider

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*