Les Elephants Bizarres vibrează Roșu neon! (videoclip nou)

Trupa LES ELEPHANTS BIZARRES sărbătorește vara cu un nou videoclip: Roșu neon! O poveste despre vară, dragoste și conexiunea dintre doi oameni, piesa „Roșu neon” vibrează în stilul clasic Les Elephants Bizarres. Iar clipul nu putea fi nici el diferit.

Realizat la sfârșitul lunii iunie în cateva locatii din apropierea Bucurestiului, videoclipul emană starea de bunadispoziție ce a devenit un trade-mark pentru cei cinci băieți din trupă. Videoclipul a fost regizat de Mihai Marin și Stefan Matei, adică basistul și vocalistul Les Elephants Bizarres, iar DOP a fost Iustin Andrei Surpanelu.

Roșu neon este primul clip gândit, regizat și montat de membrii trupei. Este un răspuns la întrebarea unde și cine ascultă muzica noastră; de data aceasta este vorba despre un grup de patru fete care pornesc într-o călatorie magică cu o rulota ce le duce într-un tărâm bizar. Muzica și natura pun stăpânire pe ele, privitorul fiind inundat de valuri de frumusețe. Spiritul piesei ghidează imaginile, finalul făcând referire și la o altă piesă de-a noastră, o sa lăsăm fanii să ghicească despre care este vorba”, spune Mihai Marin, basistul Les Elephants Bizarres, cel care semnează și versurile piesei.

Piesa Roșu neon este primul single Les Elephants Bizarres de pe următorul album al trupei, ce se va lansa în toamna acestui an.Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*