Linkin Park a lansat videoclipul pentru piesa “Good Goodbye” (feat. Pusha T and Stormzy)

După featuringul lansat alături de Kiiara pentru single-ul „Heavy”, Linkin Park colaborează cu Pusha T și Stormzy pentru piesa “Good Goodbye”, al doilea single promovat de pe cel de-al șaptelea album al trupei – „One More Light”.

Lansat inițial cu un lyric video, „Good Goodbye” are acum și un videoclip oficial filmat într-un depozit transformat în teren de baschet din Los Angeles, California. Regia videoclipului este semnată de Isaac Rentz, în timp ce producția piesei poartă semnătura lui Mike Shinoda și Brad Delson. Strofele interpretate de rapperii Pusha T si Stormzy sunt scrise chiar de aceștia.

Acțiunea ni-I dezvăluie pe campionul NBA Kareem Abdul-Jabbar în rol de antrenor al unui meci de basket suprarealist, în care solistul trupei, Chester Bennington, se duelează cu diverse personaje. În arena îi sunt alături Mike Shinoda, Pusha T și Stormzy.

„Sunt un fan al basketului. Când am compus această piesă, am vrut să captez acel moment din joc în care un jucător este eliminat de pe teren din cauza încălcărilor repetate de regulament, dar majoretele cântă și îl conduc spre ieșire.”Mike Shinoda via Genius.com

„Heavy”, „Battle Symphony” și „Good Goodbye” sunt doar trei din cele zece piese conținute de noul album. Doar două săptămâni ne mai despart de 19 mai, data la care le vom asculta și pe restul. Cel de-al șaptelea material discografic semnat Linkin Park poate fi comandat deja de aici: http://lprk.co/LPOML.

După America de Sud, urmează o serie de concerte și festivaluri în Europa în iunie și iulie, apoi America de Nord pâna la finalul lunii octombrie. Noiembrie este rezervat pentru câteva show-uri în Asia, deschise de trupa One OK Rock. Machine Gun Kelly va încălzi publicul înainte de show-urile din USA, iar pe 28 și 30 iulie, la New York și Hershey, PA, i se va alătura trupa Blink-182. Pentru promovarea celor două show-uri, Linkin Park și Blink-182 au realizat un video memorabil, sub hashtagul: #BLINKINPARK

sursă: Comunicat de presă


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*