Lou Reed a fost la un pas de moarte

189 vizualizări

Lou Reed a fost la un pas de moarte ca urmare a unui colaps hepatic pe care l-a suferit in luna aprilie. Artistul a scos la iveala informatia de curand.

Muzicianul in varsta de 71 de ani avea probleme cu ficatul din cauza consumului excesiv de droguri din tinerete si a avut nevoie de un transplant pentru a se face bine.

Au trimis doua avioane. Unul pentru donator, altul pentru bolnav. Au adus donatorul cat acesta era inca in viata si l-au scos de pe aparate. I-au transplantat lui Lou ficatul cat acesta era inca viu„, a declarat sotia lui Reed, Laurie Anderson.

Sunt un triumf al medicinei moderne, al fizicii si al chimiei. Sunt mai puternic ca niciodata multumita stilului meu de viata Chem Taiji si a Maestrului Ren Guang-yi. Abia astept sa urc pe scena si sa cant. Abia astept sa compun mai multe piese prin care ma voi lega de inimile voastre„, a declarat muzicianul.

Artistul nu va fi niciodata 100% sanatos, potrivit spuselor sotiei sale, dar mai are inca ani buni de viata inainte, daca se ingrijeste.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*