Mad Caddies concerteaza in Romania! Castiga doua invitatii la concert

341 vizualizări

Trupa de ska punk din California vine pe 21 iulie in concert la Club Colectiv. Grupul de 7 Mad Caddies s-a formatin 1995, cand s-au plictisit toti de soare, nisip si surfin California si s-au incuiat intr-un hambar sa faca muzica.

Au cinci albume, doua EP-uri si un album de live la activ. Influentele lor s-auintins de la ska la punk rock, dixie, rockabilly, country, hardcore punk, swing, reggae, jazz, latin, polka. Dupa ce au conturat un stil unic si inconfundabilin muzica de la Ana la Caiafa, Mad Caddies au batut lumeain lung si-n lat, iar acum ”Leavin`”, ”State of Mind” sau ”Back To Bed” va cheama de la sine prin vocea lui Chuck la eveniment!

În deschidere sunt prezenti E.M.I.L., Pistol cu capse, Recycle Bin Punk si Agora.

What The Rock?! a ajuns la episodul #2. Please enjoy!

Acces: 18:00. Show time: 19:00
Pret bilet: 45 lei pana pe 15 aprilie / 55 lei – presale / 65 lei la intrare

Bilete

Colectiv: noi si voi.

Vrei sa iei parte la concertul Mad Caddies din Colectiv? Maximum Rock Magazin iti da aceasta ocazie!

Tot ce trebuie sa faci este sa urmezi pasii de mai jos pentru a intra in posesia uneia dintre cele doua invitatii single puse la bataie.

1. Dai LIKE la pagina noastra de FACEBOOK
2. Ne spui la acest link care este piesa ta favorita de la Mad Caddies.
3. Dai SHARE la acest concurs. IMPORTANT! Lasa aceasta postare publica pentru ca noi sa putem valida ca ai indeplinit acest pas. Daca postarea nu este publica si nu avem acces la ea, nu vom putea verifica si vom fi nevoiti sa alegem un alt castigator! Nu pierdeti premiul din mana odata ce l-ati obtinut!

Foarte important: participantii la concurs care nu urmaresc fiecare pas vor fi descalificati! De asemenea, castigatorul va fi contactat via Facebook, asa ca va rugam sa va cititi mesajele in ziua in care se face anuntul castigatorului.

Castigatori:
Oana Barbu
Mihaela Roxana Buznea

Invitatile sunt nominale si se pot ridica in ziua concertului, de la intrarea in club (specificati la intrare: Concurs Maximum Rock).


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*