Maximum Rock Festival te trimite la concertul Megadeth. Castiga 2 invitatii la concert

262 vizualizări
MAXIMUM ROCK FESTIVAL, eveniment ce va avea loc in perioada 25-26 octombrie 2013, te trimite la cel mai asteptat concert al primaverii acestui an: MEGADETH – 22 mai 2013!
 
La mai putin de un an de la ultima vizita in Bucuresti, MEGADETH revine in forta pe 22 mai la Arenele Romane pentru un nou concert live. Primirea calduroasa a miilor de fani romani care i-au aplaudat minute in sir anul trecut la Ost Fest i-a convins pe membrii Megadeth sa revina cu un spectacol nou dar la fel de incendiar.
Trupa Megadeth a fost fondata de Dave Mustaine in 1983 in Los Angeles, imediat dupa plecarea lui din Metallica. In scurt timp de la fondarea trupei au reusit sa aduca in atentia publicului american stilul thrash metal. Ovationata atat de public cat si de critici, Megadeth este una dintre putinele trupe nominalizate de sapte ori consecutiv la premiile Grammy Awards. Melodia „Contdown to Extinction” de pe albumul cu acelasi nume ii propulseaza pe locul 2 in Top 200 Billboard, imediat dupa lansare.
Megadeth este una dintre formatiile care alaturi de Metallica, Slayer si Anthrax au format Big4 (Big Four of Thrash) si au concertat prima oara impreuna pe aceeasi scena in 16 iunie 2010 la Varsovia. Big4 au ajuns in acelasi an si in Romania.
Discuri de platina, zeci de premii castigate, milioane de fani pe toate continentele, sute de concerte sustinute live, nimic nu lipseste din cariera de succes de peste 29 de ani a trupei Megadeth.
Pentru concertul din 22 mai de la Arenele Romane, membrii Megadeth promit surprize mari. Desi va fi un concert nou, din playlist nu vor lipsi piese precum „Symphony Of Destruction”, „A Tout Le Monde”, „Hangar 18” sau „Contdown To Extinction”.
Pentru concertul din 22 mai preturile sunt urmatoarele:
100 lei (acces general)
125 lei (in ziua evenimetului)
Toti cei ce isi doresc sa-i asculte live pe cei de la Megadeth, pot achizitiona bilete din urmatoarele locatii: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Magazinul BILETOO din incinta Cinema Patria, Magazinele Flanco, Librariile Adevarul, Magazinele Diverta, Muzica, Sala Palatului, Libraria Eminescu, Palatul National al Copiilor sau Statia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe BILETOO.RO, BLT.RO, BILETE.RO, MYTICKET.RO si IABILET.RO.

Concertul MEGADETH va avea loc pe 22 Mai 2013 la Arenele Romane din Bucuresti si este un eveniment organizat de Project Events!

CONCURS:
Poti castiga una din cele 2 invitatii simple (pentru o singura persoana), oferite de catre Project Events si site-ul Maximum Rock
daca, dupa ce dai LIKE la pagina de 
FACEBOOK a festivalului (foarte important), ne spui AICI (link) de ce vrei sa participi la concertul Megadeth de la Bucuresti. Nu uita ca dupa ce ai postat raspunsul tau sa dai SHARE  (foarte important) la acest concurs.
 
Data limita pentru a participa la acest concurs este 30 aprilie, iar castigatorii vor fi anuntati in data de 3 mai 2013 pe aceasta pagina.
 
CASTIGATORI:
 
Invitatiile se ridica in ziua concertului, de la Arenele Romane, pe baza unui act de identitate.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*