Megadeth ne pregateste o supriza pentru 11 ianuarie

580 vizualizări

Megadeth a postat pe pagina lor de Twitter un teaser care face trimitere la faptul că noua piesă va fi lansată vinerea aceasta, pe 11 ianuarie.

Următorul LP al formației va fi primul unde bateristul Dirk Verbeuren (ex-Soilwork) va colabora cu Megadeth, acesta fiind membru de mai bine de doi ani.

Conform unui interviu recent cu David Ellefson, acesta a povestit că datorită experienței de a compune și înregistra „Dystopia„, album care a primit un Grammy cu doi ani în urmă, Megadeth a învățat foarte multe de pe urma ei. Pentru a realiza acest material, artiștii au lucrat aproape un an la compoziție, iar încă patru luni au fost destinate înregistrărilor și mixajelor.

Acestea fiind spuse, basistul precizează faptul că Megadeth va continua să folosească același stil de lucru și pentru următorul material. Acest lucru înseamnă că scopul lor nu este graba de a termina, ci focusarea pe calitatea albumului.

Megadeth va avea parte de un an plin, începând cu plănuirea lansării noului material, până la faptul că vor cânta în etapa nord-americană a turneului No More Tours 2 împreună cu Ozzy Osbourne.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*