Membrii ramasi din The Doors reunesc trupa

257 vizualizări

Vesti mari din zona THE DOORS! Se pare ca membrii fondatori John Densmore (tobe) si Robbie Krieger (chitara) iau in considerare ideea de a canta niste show-uri tribut in memoria raposatului Ray Manzarek (clape).

In ciuda vechilor conflicte din formatie, muzicienii si-au dat seama ca ar fi cazul sa faca pace si sa se reuneasca pentru a canta niste vechi piese The Doors.

M-am intalnit cu Ray in lunile de dinainte sa moara si stiam ca are cancer. Am vorbit cu el si mi-a spus ca ii este foarte greu cu chimioterapia. M-a durut sufletul cand am auzit„, a declarat Densmore, care a publicat de curand o carte, „The Doors Unhinged”, in care detalia certurile din formatie.

Cei trei artisti – Krieger, Densmore si Manzarek – au fost certati la cutite din cauza dreptului asupra utilizarii numelui de The Doors.

Vreau sa cantam niste piese la ‘Whisky’ sau la ‘Wiltern’. Exista o multime de muzicieni grozavi in Los Angeles pe care i-am putea coopta. As vrea sa spargem gheata astfel„, a declarat Robbie Krieger.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*