Metallica donează peste 200.000 de lire sterline organizațiilor care oferă ajutor în Turcia și Siria

Metallica ajuta Turcia și Siria
Metallica ajuta Turcia și Siria

Metallica a promis 250.000 de dolari (aproximativ 207.000 de lire sterline) pentru efortul de ajutor umanitar în urma cutremurului devastator din Turcia și Siria.

Pe 6 februarie, un cutremur cu magnitudinea de 7,8 a lovit sudul Turciei și nordul Siriei, urmat câteva ore mai târziu de un cutremur de 7,5 grade. Pe măsură ce se desfășoară eforturi de salvare a victimelor în urma cutremurelor devastatoare și a replicilor, regiunea rămâne cu orașe întregi reduse la grămezi de beton. Bilanțul victimelor este devastator, deoarece peste 45.000 de oameni au fost uciși. În mod tragic, se așteaptă ca acest număr să crească în zilele următoare. Prejudiciul financiar estimat depășește 84 de miliarde de dolari numai în Turcia.

Fundația All Within My Hands patronată de Metallica contribuie cu donații de 125.000 USD atât către Direct Relief cât și către World Central Kitchen pentru a ajuta la finanțarea asistenței medicale și a distribuirii alimentelor atât de necesare. All Within My Hands are parteneriate stabilite cu aceste organizații și rămâne angajată să le sprijine atât datorită capacității lor de a ajunge la sursa distrugerii și de a oferi ajutor comunităților și indivizilor afectați. Direct Relief și World Central Kitchen au ajuns la fața locului, oferind ajutor practic încă din ziua de după cutremur.

Metallica a sprijinit de-a lungul timpului numeroase campanii umanitare din întreaga lume.

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*