Neutron va canta la editia de anul acesta a Festivalului Posada Rock

Surprizele se țin lanț. Formația NEUTRON, câștigătoarea Premiului III la ediția din 1995 și a Premiului I la cea din 1996 a Festivalului Posada Rock, se întoarce pentru un recital la Câmpulung Muscel după 18 ani.

NEUTRON a luat ființă în anul 1989 în București, fiind una dintre primele trupe de thrash metal din România.

După un prim demo înregistrat în 1990, formația are o primă perioadă de întrerupere a activității muzicale până în anul 1994. Odată reformată, NEUTRON adoptă un nou stil muzical (metal progresiv melodic) și are o bogată activitate concertistică, încununată cu premii la cele mai importante festivaluri de gen din România.

Demo-ul “Green Ices” (1996) și albumul “Memories” (1997) se bucură de un real success, iar formația se clasează pe primul loc în mai multe clasamente realizate de publicațiile de profil din țară

Neutron

Din păcate, în 1998 formația își întrerupe din nou activitatea; din fericire, se reformează în anul 2012.

În prezent, în componența Vlad Văcărescu (chitară/voce), Sorin Ristea (tobe), Teodor Moderău (chitară) şi George Costinescu (bass), formația lucrează la un nou material discografic.

Festivalul-concurs Posada Rock 2014 este organizat de Asociaţia Rock Culture în parteneriat cu Primăria Municipiului Câmpulung şi se va desfăşura în perioada 5-7 septembrie pe Stadionul Municipal din Câmpulung Muscel.

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*