Next Dog Studio ofera sansa de a inregistra gratis o piesa

135 vizualizări

NEXT DOG STUDIO, prin vocea lui Marius Costache, a emis urmatorul comunicat: „Prima mea experiență într-un studio a fost în urma unui concurs prin care am câștigat înregistrarea unei piese gratis.

Bucuria și curiozitatea respectivă s-a transformat destul de repede într-un stress când la studio am întalnit oameni grabiți și fără chef ce ne-au expediat destul de repede cu niște trackuri ce au trebuit să fie reînregistrate de mine la sala de repetiții; ceea ce a rezultat fiind chiar prima mea piesa mixata vreodată pentru cineva.

De atunci în fiecare an, încerc să ajut trupe care îmi plac și sunt la început să își realizeze un demo de calitate ridicată fără nici un cost.

Anul acesta am hotărât să organizăm un mic concurs ce are ca premiu o piesă înregistrată, mixată si masterizată profesionist alături de mine, producătorul Next Dog Studio.

Astfel, orice trupă ce nu are încă un material discografic se poate înscrie în concurs cu un link către un demo înregistrat la sala de repetiții sau în concert, trimis printr-un mesaj privat aici pe pagina noastră, http://facebook.com/nextdogstudio, până la 24 Februarie 2014.

Dan Costea (Coma ), Șerban Georgescu (white walls) și Marius Costache vor alege dintre demo-urile trimise trupa câștigătoare ce va fi anunțată pe data de 3 martie 2014.”


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*