Nickelback a lansat videoclipul piesei „Trying Not To Love You”

NICKELBACK au lansat un videoclip pentru piesa "Trying Not To Love You", ce promoveaza ultimul album al formatiei "Here and Now", material ce a fost lansat in data de 21 noiembrie 2011 prin intermediul casei de discuri Roadrunner Records.

Tracklist "Here and Now":

01. This Means War
02. Bottoms Up
03. When We Stand Together
04. Midnight Queen
05. Gotta Get Me Some
06. Lullaby
07. Kiss It Goodbye
08. Trying Not To Love You
09. Holding On To Heaven
10. Everything I Wanna Do
11. Donâ’t Ever Let It End


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.