O piesa a formatiei Ne Obliviscaris va fi studiata de studentii Conservatorului din Sydney

187 vizualizări

Piesa „And Plague Flowers The Kaleidoscope” a australienilor de la NE OBLIVISCARIS va fi inclusa in materia Conservatorului de Muzica din Sydney.

Conservatorul din Sydney este considerat ca fiind unul dintre cele mai prestigioase Conservatoare din lume. Cursul va fi predat de decanul Matthew Hindson.

Hindson a declarat: „Voi prezenta ‘And Plague Flowers The Kaleidoscope’ studentilor de la Conservator semestrul viitor ca exemplu de structura, mixaj al timbrelor, moduri, sunet si tehnica. Studentii vor trebui sa invete doua aspecte tehnice in ceea ce Ne Obliviscaris au realizat in muzica lor si le aplice dupa in compozitiile propii.”

„Este placerea mea sa prezint muzica de calitate studentilor pe langa cea a marilor compozitori precum Beethoven, Gershwin, Steve Reich si Peter Sculthorpe. Toti muzicienii merita sa asculte muzica celor de la Ne Obliviscaris si muzica altor trupe metal pentru a aprecia complexitatea compozitionala din spatele acesteia.”

Cei de la Ne Obliviscaris au marturisit: „Este cel mai mare compliment pe care l-am primit in cariera noastra pana acum. Piesa noastra, ‘And Plague Flowers The Kaleidoscope’ este studiata si analizata de studentii de la Conservatorul din Sydney asemenea compozitiilor marilor clasici Beethoven sau Gershwin! Serios! Suntem uimiti…”

Piesa ‘And Plague Flowers The Kaleidoscope’ este inclusa in albumul „Portal Of I”, lansat anul trecut. Multi critici muzicali considera acest disc ca fiind unul dintre albumele anului 2012.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*