Opeth – Castiga 3 invitatii la concertul din Bucuresti

Show Department a emis urmatorul comunicat:

OPETH concerteaza in premiera la Bucuresti, in Jukebox Venue, pe data de 29 februarie 2012

Revelatia muzicii rock progresive a ultimului deceniu, OPETH, concerteaza in premiera la Bucuresti, in Jukebox Venue, pe data de 29 februarie in cadrul turneului de promovare a celui mai nou album, intitulat ‘Heritageâ’.

OPETH, una dintre cele mai longevive si creative trupe de metal din Suedia, s-a format in anul 1990 in Stockholm si a lansat pana acum 10 albume de studio, 3 albume live si 3 DVD-uri. Ultimele cinci dintre ele au ocupat pozitii inalte in topurile din toata lumea, inclusiv Billboard si Heatseekers din Statele Unite. „Deliverance”, discul lansat in anul 2002 a castigat Premiul Grammy in Suedia la categoria „Best Hard Rock Album”, iar cel din 2008, „Watershed”, a intrat direct pe locul 1 in topul de vanzari din Finlanda. Noul album „Heritage” a primit critici favorabile atat de la presa de specialitate cat si de la fani si a debutat in topul Billboard 200 pe pozitia 19.

Trupa cu un stil original si incandescent, OPETH a incorporat de-a lungul carierei elemente de hard rock melodic si progresiv ale anilor â’70 specifice unor ca trupe ca Deep Purple, Black Sabath si Led Zeppelin cu influente din muzica folk scandinava, blues, clasica, jazz si metal extrem.

Biletele pentru acest concert au fost puse in vanzare online la Eventim.ro si in retelele magazinelor Germanos, Orange¸ Vodafone, Domo, in librariile Humanitas si Carturesti si pot fi achizitionate la urmatoarele preturi:

75 lei in perioada 6 – 31 decembrie
85 lei in perioada 1 ianuarie – 28 februarie
95 in ziua evenimentului

Concertul OPETH din 29 februarie este produs de Show Department.

CONCURS:
Poti castiga una din cele 3 invitatii (pentru o singura persoana), oferite de Maximum Rock Magazin si Show Departament (Organizatorul evenimentului), daca pana la data de 25 februarie 2012 intri pe pagina de FACEBOOK si dupa ce dai LIKE la pagina de FAN postezi un mesaj prin care sa ne spui ce inseamna acest concert pentru tine.
Aduna cat mai multe Like-uri si te rasplatim cu o invitatie la concert!

Data limita este 25 februarie 2012 iar castigatorii (desemnati dupa numarul de Like-uri adunate) vor fi anuntati in data de 26 februarie pe aceasta pagina. Invitatiile se ridica de la intrarea in sala de concert, in ziua evenimentului.


Persoanele castigatoare sunt:

Madelaine Deathamphetamine – 288
Andrei Muntean – 259
Katta XD – 257


Invitatiile se ridica de la intrarea in sala de concert (in ziua evenimentului) pe baza unui act de identitate.
P.S. Persoanele care au un alt nume decat id-ul de pe Facebook sunt rugate sa trimite un email la concurs@maximumrock.ro  cu numele din buletin.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*