Ozzy Osbourne amână din nou turneul European

După ce Ozzy a anulat turneul european alături de Judas Priest în ianuarie, în aprilie a avut un accident care i-a trezit o rană din trecut și mai multe tije de metal din corpul lui s-au dislocat.

Acum, turneul european alături de Judas Priest se amână din nou. Pare-se că Ozzy are nevoie de mai mult timp de vindecare decât ar fi crezut, așa cum spune chiar el într-o postare pe twitter, pe care o puteți vedea mai jos.

Sunt aici să vă ofer un update legat de sănătatea mea. După cum știți sau nu știți, la începutul acestui an am avut o cădere nasoală. Mi-am sucit toate vertebrele din gât și a trebuit să mă operez și acum am mai multe șuruburi și piulițe în mine decât în mașina mea. Nu sunt pe moarte. Mă recuperez – doar că durează mai mult decât mă așteptam. M-am plictisit să stau în pat toată ziua și abia aștept să trec din nou la treabă. Trebuie doar să mai aveți puțină răbdare.

Amân din nou turneul european pentru că nu sunt pregătit. Nu mă pensionez, încă mai am concerte de ținut, dar când o să revin într-un turneu american vreau să fiu 100% pregătit să vă dau pe spate. De asemenea, vine un album nou. Mulțumiri trupei și echipei mele, promoterului Live Nation și, mai ales, Judas Priest.

Vreau doar să transmit ceva fanilor: vă mulțumesc din suflet pentru răbdare și loialitate. Vă iubesc. Acum lăsați-mă să mă fac bine.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*