Paul Bostaph (Slayer) vorbeste despre necesitatea continuarii activitatii muzicale

204 vizualizări

Din fericire, membrii formatiei SLAYER au declarat ca nu se pune problema de incheiere a proiectului muzical, in ciuda pierderii tragice a lui Jeff Hanneman, din cursul acestui an.

Paul Bostaph, tobosarul formatiei, a sustinut ca decizia pe care a luat-o formatia in aceste momente dificile nu face decat sa reflecte respectul pe care membrii acesteia il au pentru fostul lor coleg de trupa.

Inca nu s-a consumat tot potentialul”, spune acesta. „Inca sunt momente cand, pe scena fiind, ma uit in directia in care sta Jeff … si nu il mai vad. Imi este dor de el. E imposibil sa-l uit si stiu ca nu o voi face niciodata, la fel si colegii mei de trupa. Dupa cum am mai spus, este o experienta dulce-amaruie. E placut sa fiu inapoi in trupa, dar nu imi place sa nu-l mai avem pe Jeff alaturi de noi”.

Tot Bostaph, continua:

„Chiar nu cred ca Jeff ar fi vrut sa fie sfarsitul nostru acum. Stiu un lucru: sunt mai multi fani care ar fi incantati daca noi ne-am continua activitatea, nu daca am incheia-o. Inca e suflet in aceasta formatie. Eu personal nu l-as putea onora spunand: «gata». Il onoram prin ceea ce inseamna Slayer”.

Tobosarul Slayer l-a invocat si pe Dave Lombardo: „deasemenea vreau sa-l onorez si pe Dave. Eu sunt la tobe in trupa asta de zece ani, insa el face parte din traditie. A contribuit la cladirea acestei trupe”.

Prin urmare, Slayer va continua. Maretul vultur ce ne reaminteste ororile societatii, ale razboiului si ale deceptiilor religioase, isi va intinde, in continuare, aripile spre masele de fani. Insa nimic in lumea aceasta nu-l va aduce pe Jeff Hanneman inapoi…


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*