Publicul iubitor de sonoritati rock si metal este din nou dezorientat

1.850 vizualizări

Din partea German Quality Entertainment a venit pe adresa redactiei urmatorul mesaj pe care il postam integral:

„Dragi jurnalisti,

Ne-am dori foarte tare sa cititi punctul nostru de vedere si sa redactati o stire. Situatiile acestea fac diferenta si ne pot transforma in oameni civilizati, cu dorinta de mai bine si mai mult de la noi. In cazul in care aveti nelamuriri, va rog, lasati-mi un e-mail”.

AL DI MEOLA SI DREAM THEATER CANTA IN ACEEASI SEARA, PE SCENE DIFERITE SI CU ORGANIZATORI DIFERITI

Publicul iubitor de sonoritati rock si metal este din nou dezorientat din cauza acestei suprapuneri nefericite, concertul Al Di Meola fiind anuntat cu doua luni inainte.

Bucuresti – 03 martie 2017 – German Quality Entertainment NU duce o politica agresiva de comunicare, nu pune si nu va pune vreodata in situatii dificile clienti, colegi, parteneri, PUBLICUL. Oferim cu mult drag evenimente oamenilor, pentru ca acesta este scopul nostru, si platim taxe la stat, negresit! Consideram ca aceasta scrisoare deschisa este mai mult un strigat de “haideti sa fim colegi in aceasta breasla si sa nu mai ne batem joc de spectatorul nostru, si-asa biletele sunt scumpe pentru cat poate duce buzunarul romanului”.

Concertul Al Di Meola – World Sinfonia a fost anuntat pe data de 13 decembrie 2016.  Pe 23 februarie 2017, colegii de la Pheonix Entertainment au dat curs evenimentului Dream Theater, concert aniversar, cu siguranta foarte asteptat chiar si de noi,  TOT pe data de 20 mai. O situatie care se perpetueaza an de an printre organizatorii de concerte si care afecteaza in primul rand cumparatorul de bilet sau mai bine spus iubitorul de muzica care, in acest caz, ar dori sa participe si la Al Di Meola si la concertul celor de la Dream Theater. Lucru practic imposibil in momentul de fata, nemultumind o parte importanta din publicul care deja si-a achizitionat un bilet la spectacolul Al Di Meola.

Ca urmare a telefoanelor, mesajelor din partea spectatorilor,  suntem nevoiti sa va spunem ca inca asteptam, asa cum am facut-o de mai bine de o saptamana, ca cei de la Pheonix Entertainment sa reactioneze la rugamintile noastre si impreuna cu noi, German Quality Entertainment, sa gasim cea mai buna varianta orara pentru publicul nostru, care asculta deopotriva Al Di Meola si Dream Theater.

Suntem intelegatori, probabil ca situatia contractuala cu managementul celor de la Dream Theater le-a impus o anumita pozitie, de aceea noi, GQE, INCA asteptam acea teleconferinta comuna prin care sa pozitionam cat mai convenabil concertele pentru publicul nostru, cumparator de bilet.

Culmea, John Petrucci a fost influentat de stilul si tehnica lui Al Di Meola, gandindu-ne chiar ca ar fi fost un prilej minunat sa ii aducem pe aceeasi scena. Doi chitaristi mari in Bucuresti! De ce sa nu fructifici un astfel de moment? Stim ca este o piata libera, stim ca nu putem sa impunem unui organizator sa procedeze corect, dar aici, doamnelor, domnisoarelor si domnilor este vorba despre civilizatie. Toti organizatorii vor sa faca bani, dar sa si bucuram spectatorul, pentru ca el este in centrul atentiei. Nu daramam totul in jurul nostru, gandindu-ne doar la afacerea proprie! Multumim!

—————————————————————————————————————-

AL DI MEOLA – WORLD SINFONIA – concert pe data de 20 mai 2017, de la Sala Palatului. Respectabilul artist american (de origine italiana), va interpreta compozitii noi si, mai cu seama, piese celebre marca Piazzolla  & Lennon-McCartney.

AL DI MEOLA, pionierul unui nou stil de muzica instrumentala, o combinatie inedita de sonoritati jazz si tonuri fusion cu elemente latino, transforma acordurile-i in bijuterii de nepretuit. 

Portile Salii Palatului se vor deschide la ora 19.00!

O adevarata oaza de inspiratie, o cariera impresionanta de peste 40 de ani, Al Di Meola a fost si este o constanta. Elegant atat in muzica cat si in comportament, un chitarist de jazz-fusion care nici pana in acest moment nu poate fi masurat si intrecut, ramane artistul inovator ce mereu este in cautarea sineului prin muzica.

Cel mai nou albumul Elysium” (2015) este rezultatul suferintelor si bucuriilor mele, a declarat Al Di Meola. Acest  nou material nu se aseamana deloc cu niciunul si nici nu este in ton cu ce ati fost obisnuiti din partea mea, mai completeza chitaristul. “Elysium” este esenta tuturor albumelor lansate pana acum de chitaristul american!

Cu aceasta ocazie, va invitam sa-l ascultati!

AL DI MEOLA, printre chitaristii ce au revolutionat stilul interepretativ, i-a influentat pe: Yngwie Malmsteen (alaturi de care a aparut pe albumul solo al claparului Derek Sherinian, “Black Utopia”, din 2003), pe Richie Sambora (ex – chitaristul Bon Jovi) si cu viteza sa pe John Petrucci de la Dream Theater.

A colaborat cu: Chick Corea, Paco de Lucia, Santana, John McLaughlin, Jimmy Page, Stevie Wonder, violonistul Jean Luc Ponty, Luciano Pavarotti, Paul Simon, Phil Collins, Santana, Larrv Coryell, Steve Winwood, Wayne Shorter, Herbie Hancock, Gonzalo Rubalcaba, Jaco Pastorius, Les Paul, Steve Vai, Frank Zappa, Milton Naciemento, Egberto Gismonti, Jimmy Page, Tony Williams, Stanley Clarke, Stevie Wonder si multi multi altii.

Biletele se gasesc pe eventim.ro la urmatoarele categorii de preturi:

  • VIP – 629 LEI * doar pe eventim.ro!
  • Categoria 1 – 299 lei
  • Categoria 2 – 199 lei
  • Categoria 3 – 159 lei
  • Categoria 4 – 99 lei
  • Categoria 5 – 59 lei


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*