Raygun Rebels – Bring Me Home

Lipsa de originalitate a constituit mereu cea mai mare problema trupelor rock, dar RAYGUN REBELS se pare ca fac un statement din acest lucru. Materialul pe care acestia il lanseaza este subtire din punct de vedere al continutului dar si a consistentei. Cele 8 piese nu spun ascultatorului nimic. Ne intalnim cu niste formule de rock’n’roll fumate deja in anii 80, un fel de ciorba reancalzita pentru a 5 oara. Textele sunt patetice, iar lipsa unor refrene memorabile ridica o mare problema.

Nu cred ca se pot gasi puncte forte pentru acest disc. Trupa incearca sa se prezinte drept o gasca de glam printr-un digipack destul de reusit, dar continutul dezamageste. Productia este corecta dar nu depaseste nivelul mediocritatii. Timbrul vocal este departe de a fi memorabil, interpretarea solistului vocal fiind la randul ei banala.

„Bring me Home” este un album ce trece neobservat, direct pe langa urechea ascultatorilor de rock’n’roll. Cei ce indragesc stilul muzical vor asculta probabil trupele de la care Raygun Rebels au incercat sa se inspire (Hellacopters, Motley Crue etc.) fara a aduce cea mai mica contribuite proprie.

(Horatiu Ghibu)

Lansat: 17.06.2011
Label: SAOL/H’Art/Zebralution
Disponibil in Romania:
www.myspace.com/raygunrebels

Tracklisting:
1. Here We Are
2. Lay Down Baby
3. Financial Distress Blues
4. Goodbye
5. I Want You
6. Let Me Go
7. The Killer
8. Bring Me Home

Raygun Rebels:
Danny Raygun – voce, guitar
Dom Raygun – chitara
Pelle Ericson – bas
Flick Rick – tobe


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*