Rising Sabotage concertează în Quantic pe 19 martie, iar intrarea este liberă!

337 vizualizări

Comunicat de presă:

Psihedelicul va fi la el acasă pe 19 Martie în Quantic, când ucrainenii de la Rising Sabotage vor acapara scena Q! Intrarea este liberă!

Trupa îşi are originile în Kiev, fiind la al treilea material discografic lansat.

RISIN SABOTAGE impresionează prin puterea sound-ului, îndemnând la un zbor al fanteziei, care ne deschide orizonturi în partea întunecată, intrinsecă și personală, a interiorului nostru, în al cărei abis este atât de ușor să te cufunzi definitiv să uiți de tine și de lucrurile care sunt mai grave decat răul suprem.
Imersarea ascultătorului în atmosfera de absolut psihedelic, cu nuanțe doom, în care basul fuzionează cu chitara teluric și în același timp exploziv, generează un tip de muzica ce încearcă să te facă să evadezi din abisul tău interior și să rupă lanțurile autoconstrângerii…

Iubitorii de stoner vor fi încântaţi cu siguranţă de explozia de sunete şi de atmosfera psihedelică, pe care cei de la Rising Sabotage reuşesc să o instaureze la fiecare concert.

Rising Sabotage înseamnă:

Igor Nediuzhyi (Tobe)
Kirill Chepilko (Voce)
Vitya Panchishko (Chitară)
Valery Skorzhenko (Bas)

Cele trei albume: Rising Sabotage; Boundless Void; Planet Dies pot fi ascultate pe bandcamp, la următorul link: http://bit.ly/2nIiMyL


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*