Rockstadt Extreme Fest: Rasnov devine capitala metalelor grele

Prima editie Rockstadt Extreme Fest va avea loc in perioada 30-31 august, la Rasnov, judetul Brasov. Perimetrul festivalului va fi situat in incinta complexului sportiv de la baza Cetatii Rasnov.

Organizatorii declara: “prin aceasta initiativa venim in intampinarea ascultatorilor de metal extrem, cu un eveniment de proportii, elaborat in asa fel incat sa starneasca interesul iubitorilor acestui gen din intreaga tara”.

Pe langa scena propriu-zisa aria festivalului, denumita Rockstadt Zone, va mai include: camping, zona de agrement si facilitati food & drink. 

Organizatorii explica: “de joi pana duminca vom transforma complexul sportiv de la baza cetatii Rasnov in polul absolut al rockului extrem si distractiei.”

Cei care vor intra in Rockstadt Zone vor descoperi locul ideal pentru un week-end incendiar. Chiar in incinta festivalului va functiona un camping, spatii pentru servit masa, puncte de comercializare a bauturilor alcoolice si racoritoare, standuri de merchendise, o zona destinata activitatilor sportive, si alte surprize.

Accesul in spatiul de campare va fi gratuit pentru toti detinatorii de bilet

Rockstadt Extreme Fest are loc la Rasnov, statiune turistica din centru Romaniei, deservita de numeroase cai de acces. Localitatea Rasnov, este un vechi orasel de inspiratie germana, situat la: 178 km de Bucuresti, 15 km de Brasov, 143 km de Sibiu, si 270 km de Cluj Napoca. Din nodul feroviar Brasov orasul Rasnov este deservit de transport terestru (microbuz, autobuz). 

Program:

Joi 29 august: acces camping + activitati complementare in camping 
Vineri 30 august: concerte
Sambata: concerte
Duminica: eliberare camping

Sursa: Comunicat Rockstadt Extreme Fest


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*