S-au pus în vânzare biletele early bird pentru Mastering The Music Business 2019

Comunicat de presă

Mastering The Music Business va ajunge in 2019 la cea de-a patra editie!

Inaugurata in 2016 cu o editie care a numarat 12 speakeri din care 3 din spatiul international, MMB a ajuns ca la a treia editie sa urce pe scena conferintei aproximativ 100 de speakeri, din care 35 veniti din majoritatea tarilor Europei (Bulgaria, Ungaria, Serbia, Letonia, Germania, Austria, UK, Belgia, Suedia, Cehia etc).

De-a lungul celor trei editii de pana acum ne-am straduit sa aducem in fata artistilor si a celorlalti profesionisti din industria muzicala prezentari si dezbateri pe diverse teme de interes – de tehnologii de ultima ora la tendinte noi in muzica, promovare si business, la studii de caz si workshop-uri.

Serile au fost dedicate muzicii: showcase-urile s-au desfasurat in cele mai cool cluburi din oras (Fratelli si Expirat) iar trupele care au sustinut recitaluri au venit de pe toate meridianele continentului (UK, Turcia, Cehia, Danemarca, Irlanda, Serbia, Austria).

Editia din 2019 va avea loc intre 20 si 22 martie si pentru aceasta punem astazi in vanzare un lot limitat de bilete early bird. Cumparatorii acestor bilete vor avea acces la primele doua zile de conferinta, la ambele seri de showcase-uri si – bineinteles – la kick-off party.

Pentru acest lot de numai 50 de bilete pretul este de 98 lei, pe care le gasiti aici.

MMB2019 in cateva cuvinte: o conferinta care aduce informatie proaspata si relevanta pentru industria muzicala, care creaza oportunitati unice de networking cu artisti si alti profesionisti ai industriei muzicale din Romania si din lume, c are deschide granitele pentru artistii romani dornici sa-si dezvolte cariera si pe plan international.

Detalii de retinut:

  • Conferinta are loc din 20 pana in 22 martie, 2019 intre orele 10:00 – 18:00
  • Showcase evenings – 20 si 21 martie, incepand cu orele 20:00.

Programul detaliat al conferintei va fi afisat pe www.masteringthemusicbusiness.ro

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*