Sabaton a postat un nou episod din turneul „Swedish Empire Tour”

Metalistii suedezi de la SABATON au postat al patrulea episod din timpul turneului „Swedish Empire Tour”, turneu in care sunt incluse ca si invitate formatiile Eluveitie si Wisdom. Urmariti-l mai jos impreuna cu precedentele trei videoclipuri.

Noul album Sabaton, „Carolux Rex”, a fost lansat pe 22 mai via Nuclear Blast Records. Versurile pentru piesele incluse pe CD, sunt disponibile atat in engleza cat si in suedeza si fac referire la Imperiul Suedez (Regatul Suediei intre 1561 si 1721).
Trupa a afirmat anterior despre „Carolux Rex” urmatoarele:Este pentru prima data cand am avut nevoie de un expert care sa ne ajute cu tema, binecunoscutul istoric suedez Bengt Liljegren. Am petrecut de asemenea mai mult timp in studio pentru a gasi sound-ul perfect care sa se potriveasca pe „Carolux Rex”, iar producatorul nostru, Peter Tägtgren, spune ca acest album va marca un nou standard pentru cum ar trebui sa sune un album heavy metal!„.


Lucrarile publice ale lui Liljegren includ si apreciatele biografii ale lui Adolf Hitler si Karl al XII-lea. El a mai aparut in populara serie TV „Boston Tea Party”.

Reamintim ca suedezii de la SABATON au dat startul turneului european Swedish Empire ce promoveaza ultimul material discografic intitulat “Carolus Rex”.
Turneul va ajunge si in Romania pe data de 19 martie 2013 la The Silver Church din Bucuresti. Evenimentul din Romania este organizat de Promusic Events si revista Maximum Rock (producator Nelu Brindusan), iar in deschidere sunt invitate formatiile Eluveitie (Elvetia) si Wisdom (Ungaria).
Pentru evenimentul de la Bucuresti a fost puse in vanzare un numar limitat de 500 de bilete! Biletele se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pe www.eventim.ro) la urmatoarele preturi: primele 100 de bilete au valoarea de 60 lei iar urmatoarele 68 lei, urmand ca in ziua evenimentului acestea sa poata fi achizitionate la pretul de 75 lei.
Pagina Facebook a evenimentului se poate accesa AICI.

Pagina oficiala a evenimetului: www.promusicprod.ro/sabaton.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*