Sâmbăta Morților a lansat videoclipul piesei Howl from the Grave

Sâmbăta Morților- Light Flows through Stigmata
Sâmbăta Morților- Light Flows through Stigmata

Sâmbăta Morților a lansat videoclipul cu versuri pentru piesa Howl from the Grave. Materialul face parte din albumul Light Flows through Stigmata, lansat pe 8 noiembrie 2021. Acest videoclip este creat de Dan Mihai Scurtu (DMS Video & Music Production) de la Avatar of Hate și explorează incapacitatea de a ne depăși condiția umană.

Albumul Light Flows through Stigmata este cel mai recent material discografic semnat de Sâmbăta Morților, acesta fiind disponibil în variantă fizică CD sau casetă audio, pe pagina de Bandcamp a trupei și pe toate platformele de streaming online. Albumul a fost înregistrat în toamna anului 2020 de către Mihai Iorgu în home studio-ul lui. Ulterior a fost mixat și masterizat în studioul Grand Way Studios din București. În sesiunea de înregistrări pentru solourile de chitară au participat și invitații speciali Horia Cărbune-Cosac și Marcel-Alexandru Coman. Acest produs a fost lansat independent fără implicarea unei case de discuri. Albumul conține 8 piese și are o lungime de aproximativ 29 de minute.

Light Flows through Stigmata tracklist:
01 – Soul Transcendence (intro)
02 – Quo Vadis?
03 – Light Flows through Stigmata
04 – Apotheosis of Darkness
05 – Into the Abyss (Album Version)
06 – Howl from the Grave
07 – Abomination
08 – Tremulous Thoughts (instrumental)

Componența albumului Light Flows through Stigmata:
Mihai Iorgu (voce, chitare, bass, programare tobe și orga – toate piesele)
Cărbune-Cosac Horia (sesiune înregistrări solo chitară – Apotheosis of Darkness și Into the Abyss, chitară – Tremulous Thoughts)
Marcel- Alexandru Coman (sesiune înregistrări solo chitară – Howl from the Grave)


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*