Se va lansa compilaţia „Back to Life – A Tribute to Goodbye to Gravity”

200 vizualizări
Pentru ca ceea ce s-a intamplat la Colectiv nu trebuie uitat, Universal Music Romania pregateste lansarea compilatiei “Back to Life – A Tribute to Goodbye to Gravity” si invita toate formatiile rock/metal interesate sa apara pe acest material sa ne contacteze la adresa de email urock@umusic.ro.

Mesajul trebuie sa contina subiectul “Tribut GTG” si un link unlisted de YouTube cu trupa interpretand o  melodie din repertoriul Goodbye to Gravity. Formatiile alese sa faca parte din acest proiect vor inregistra in acelasi studio, Traian 150, in care au fost inregistrate si albumele Goodbye to Gravity. Din acest proiect fac parte si formatii sau artisti din strainatate, din tari precum Anglia, Norvegia, Suedia, Israel sau Serbia.

De asemenea, grafica proiectului va fi semnata de Radu Damian, cel care a creat si ilustratiile de la “Mantras of War”. Proiectul va fi lansat in scop caritabil, la nivel international, iar profiturile rezultate vor fi donate catre membrii si familiile GTG, precum si catre victimele Colectiv. Melodiile disponibile in acest moment pot fi alese accesand link-ul urmator:  http://smarturl.it/TributGTG. Mai multe detalii vor fi anuntate in curand.

Contact U Rock / Universal Music Romania:

urock@umusic.ro

www.facebook.com/uRockmusicpage

www.facebook.com/umusicro

www.umusic.ro

Sursa: Comunicat de presă


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*