Semnal M – Castiga 3 invitatii pentru concertul de la Bucuresti

310 vizualizări
Legenda rockului transilvan, SEMNAL M ajunge in premiera pe scena din Hard Rock Cafe pe 15 martie 2013. Din programul serii nu vor lipsi slagare ce au incantat generatii intregi, precum “La fereastra ta,” “Spune-mi cine esti” sau “Povesti la gura sobei.”

SEMNAL M este un reper in peisajul rockului autohton si una din cele mai indragite trupe din Transilvania. Recent, SEMNAL M a aniversat 35 de ani de cariera, iar portofoliul formatiei include peste 10 materiale discografice.
In jurul nucleului format din Stefan Boldijar si Iuliu Merca, SEMNAL M a reunit mereu o serie de muzicieni de prestigiu.
In prezent Semnal M inseamna: Boldijar Stefan – voce/bas, Nicu Barna – chitara/voce, Solomon Francisc – tobe si Catalin Pop – chitara.

Pentru concertul SEMNAL M sunt in vanzare urmatoarele categorii de bilete:
VIP – 100 lei – poster, intalnire & poza* cu artistul
Categoria I – 70 lei  – loc in fata scenei
Categoria II – 50 lei  – loc in sala

In perioada 1-3 martie biletele au valoarea:
VIP – 80 lei – poster, intalnire & poza* cu artistul 
Categoria I – 50 lei – loc in fata scenei 
Categoria II – 30 lei – loc in sala
 
Acestea sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor, Cinema Patria si in Hard Rock Cafe. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.iabilet.ro.

Pentru toate categoriile de bilete rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe.
* Pentru pozele din cadrul sesiunii de meet & greet fiecare persoana este rugata sa aiba propriul aparat foto.
 
CONCURS:

Poti castiga una din cele 3 invitatii simple la concertul Semnal M din data de 15 martie 2013, daca, dupa ce dai LIKE la pagina de FACEBOOK (foarte important), ne spui AICI (link) 3 piese Semnal M pe care vrei sa le fredonezi, alaturi de formatie, in acest concert. Nu uita ca dupa ce ai postat cele 2 piese sa dai un SHARE  (foarte important) la acest concurs.

 
Data limita pentru a participa la acest concurs este 7 martie, iar in data de 8 martie vom anunta castigatorii, pe aceasta pagina.
 
CASTIGATORII:
 
Invitatiile se ridica in ziua concertului, de la intrarea in Club (lista Maximum Rock), pe baza unui act de identitate. Persoanele care au un alt nume in buletin fata de id-ul de FB sunt rugate sa ne contacteze.

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*