Septicflesh – „Burn” (piesa noua)

208 vizualizări

Grecii de la SEPTICFLESH au publicat o noua piesa de pe viitorul material de studio, „Burn”. Aceasta poate fi ascultata mai jos.

Noul disc se va intitula „Titan” si va fi lansat in data de 10 iunie 2014, declara restul membrilor.sub egida casei de discuri Season Of Mist.

Noul album contine 10 piese inregistrate in studioul Devasoundz din Atena, Grecia care au fost compuse impreuna cu Orchestra Filarmonica din Praga. Albumul va fi mixat si masterizat de Logan Mader (Gojira, Fear Factory, Cavalera Conspiracy), fostul chitarist Machine Head si Soulfly.

Pentru un interviu exlusiv MRM, chitaristul Christos Antoniou ne descria pe scurt noul disc: „Se pare ca pana acum noul material va fi cea mai intunecata capodopera din punct de vedere muzical.”

„Suntem epuziati dar mandri de rezultat. Am lucrat din greu cu Logan pentru a va oferi cea mai completa coloana sonora death metal. Piesele sunt pline de progresie si emotie, in timp ce soundul este agresiv si puternic. Am atins un nou nivel al muzicii extreme”, declara restul membrilor.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*