Sepultura – Interviu video cu Andreas Kisser

LoudGuitars.com a realizat un interviu cu chitaristul ANDREAS KISSER de la formatia braziliana de thrash metal Sepultura inaintea concertului pe care trupa l-a sustinut pe 25 aprilie in clubul Soda din Montreal, Quebec, Canada in timpul turneului nord-american alaturi de Death Angel, Krisiun si Havok. Acesta poate fi urmarit mai jos.

Sepultura a cantat pentru prima oara cu noul baterist Eloy Casagrande (Gloria, Andre Matos) in data de 25 noiembrie, 2011 in Lichtenfels, Germania.

Casagrande a ajuns in Sepultura ca inlocuitor pentru Jean Dolabella, care a parasit trupa fiindca nu mai putea rezista departe de casa pentru perioade lungi de timp.

Eloy este un tobosar fenomen de 21 ani din SĂŁo Paulo, Brazilia care a castigat concursul Modern Drummer "Undiscovered Drummer" in 2006 cand era doar un adolescent.

Dolabella a plecat din Sepultura dupa 5 ani de turnee neincetate si 2 albume de studio. El venise in formatie in 2006 in urma plecarii bateristului original Igor Cavalera.

Actualmente, Sepultura este in turneu pentru promovarea celui de-al douasprezecelea album de studio intitulat "Kairos", fiind primul alaturi de Nuclear Blast Records, care a fost lansat in iulie 2011.

Andrei-Ciprian Iliescu


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*