Slowride Transalpina Festival anunță formațiile participante la ediția din 2020

SLOWRIDE TRANSALPINA FEST continuă și în 2020. Cea de-a patra ediție a festivalului strânge din nou pasionații de motociclete și muzică bună la Baia de Fier, Județul Gorj, de această dată în weekendul 10-12 iulie.
Paticipanții sunt așteptați, la poalele Transalpinei, cu un line-up menit să ofere o experiență muzicală completă, îmbinând muzica rock cu hip hopul și experimentalul. Printre headlinerii celor două seri de concerte se numără Cargo si Parazitii.
Restul line-upului cuprinde trupe foarte diverse: de la ”veteranii” ZOB, prieteni ai festivalului încă de la prima ediție, și energicii Basska, la Alex and The Fat Penguins si Bodark.
Serile de concerte se vor termina la foc de tabara in acordurile lui Silviu Covaci.

Program concerte – vineri, 10 iulie:
🤘🏻 – Parazitii
🤘🏻 – Zob
🤘🏻 – Bodark

Program concerte – sâmbătă, 11 iulie:
🤘🏻 – Cargo
🤘🏻 – Alex and The Fat Penguins
🤘🏻 – Basska

Bilete și abonamente disponibile prin www.AmBilet.ro.

Deja tradiționala paradă moto, în care vom forma cel mai mare tricolor din motociclete, nu va lipsi nici anul acesta, fiind programată pentru sâmbătă, 11 iulie, în jurul prânzului.
Vom avea și nelipsitele concursuri moto, dar și foarte multe surprize, atracții și activități noi în festival. Păstrăm suspansul, ca să vă bucurați de ele la fața locului.
Așa cum ne-am obișnuit, gazda evenimentului va fi prietenul nostru Cristian Hrubaru, iar Rock FM va fi partener media.
Participanții care dețin abonamente de 3 zile la eveniment beneficiază de loc pentru cort în campingul amenajat în cadrul festivalului.
Copiii sub 14 ani, însoțiți de părinți, au acces gratuit. Consultați regulamentul festivalului pentru afla mai multe informații cu privire la condițiile de acces.
Detalii despre eveniment pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/SlowrideTransalpina/

SLOWRIDE TRANSALPINA FEST a avut prima ediție în 2017, când clubul moto SlowRiders RC a decis să petreacă cum se cuvine aniversarea celor 5 ani de existență. Așa că, au dat întâlnire tuturor pasionaților de motociclete și muzică rock pe Transalpina, la Baia de Fier, lângă Peștera Muierilor. S-au strâns mii de participanți care, în ciuda vremii, au chefuit și s-au distrat până-n zori de zi. Iar pentru a marca cum se cuvine prima ediție a festivalului SlowRiders RC, împreună cu încă 300 de motocicliști, au format în paradă cel mai mare tricolor din motociclete.

Evenimentele din anii urmatori au adunat și mai mulți participanți, care s-au bucurat de concertele celor de la Zdob și Zdub, Vița de Vie, Bucium, Coma, Dirty Shirt și mulți alții.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*