Soilwork intra in studio pentru a inregistra „The Living Infinite”

Suedezii de la SOILWORK vor intra in studio pe data de 23 august 2012 pentru a inregistra noul album, "The Living Infinite", follow-up-ul materialului lansat in 2010, "The Panic Broadcast".

Producatorul care se va ocupa de formatie este Jens Bogren, cunoscut pentru munca sa cu formatii ca Opeth, Amon Amarth si Bloodbath. Noul album reprezinta debutul "pe banda" al chitaristului David Andersson.

"A durat ceva timp dar trebuie sa marturisesc ca stau aici si ascult demo-urile zambind cu gura pana la urechi. Am fost nelinistit din cauza pauzei pe care am facut-o, asa ca privesc noul album cu foarte multa emotie. Ma simt foarte inspirat", a declarat Bjorn Speed Strid.

"Cam pe vremea cand am lansat <The Panic Broadcast> m-am mutat intr-o casuta la malul oceanului, situata intr-un sat de pescari. Apropierea de ocean m-a facut sa reflect asupra unor intrebari existentiale care au inspirat multe din versurile de pe noul material discografic", a continuat Strid, care a adaugat ca albumul va fi unul tipic Soilwork – intens, dinamic si melodic.

Asteptam as ascultam rezultatul, baieti. Multa bafta!

A.F.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*