Stoned Jesus revin la SoundArt Festival 2018 din Cluj-Napoca

1.392 vizualizări

Soundart Festival ajunge și la Cluj Napoca, după o prima ediție de succes în 2017, la București. Astfel, primele trupe anunțate la Soundart Festival Cluj Napoca sunt:

STONED JESUS – stoner rock – Ucraina

Stoned Jesus sunt cu siguranță cea mai cunoscută trupa din Europa de Est când vine vorba de stoner rock/psychedelic. Ucrainenii sunt renumiți pentru regalul de doom metal tradițional, stoner rock și psychedelic pe care îl prezintă cu succes fanilor la fiecare show al trupei, cât și pe cele trei albume de studio lansate până în acest moment. Stoned Jesus revin în cadrul SoundArt după participarea de la prima ediție în care au prezentat publicului materialul “Seven Thunders Roar” în întregime, cu siguranță cel mai special moment al festivalului. În acest moment, trupa se pregătește să lanseze un noul album, iar publicul prezent la SoundArt Festival 2018 va avea oportunitatea de a ascultă piese noi, în premieră la Cluj Napoca, București, Timișoara, Satu Mare și celelalte orașe din turneul lor.

SOMALI YACHT CLUB – psychedelic stoner/shoegaze/post-metal – Ucraina

Somali Yacht Club, una dintre cele mai importante titulaturi stoner din Ucraina, confirmă prezența la SoundArt 2018 și garantează o tranșă live în cheie psihedelic stoner rock, asezonat cu influențe shoegaze și post-metal. Trio-ul și-a început activitatea în 2010, după un jam session la care au participat mai multe trupe, proiectul devenind în scurt timp trupa principala pentru toți membrii săi. Tot în 2010, demo-ul “Sandsongs” a fost lansat, urmat de participarea trupei la numeroase festivaluri din Europa precum Desertfest, Sonicblast Moledo, Metronome Festival, Inne Brzmienia, Žiežmariai, Respublica. Albumul de debut Somali Yacht Club, “The Sun” a fost lansat în 2014 și a fost urmat de un turneu de promovare alături de Etherial Riffian.

LOWBAU – southern rock / sludge – Austria

Lowbau este o formație născută în undergroundul vienez în 2006, care ne aduce un blend unic de southern rock și sludge pe scenă Soundart. Cu o energie explozivă, aceștia ne arată ce înseamnă sound-ul Lowbau cu un mesaj simplu dar vibrant: Keep going, keep going, don’t stop..

Mai multe informații cât de curând.

Eveniment organizat de Nomad Events și Cavalleria Events
Locație – /Form Space, Aleea Stadionului 2.

Informații despre bilete urmează cât de curând.

Sursa: Comunicat de presă


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*