Straight Opposition, Killer Victim, Take No More și Radio Shakedown concertează pe 8 noiembrie în Quantic

252 vizualizări

Daca iti era dor de un pogo cinstit sau doar sa dai din cap pe niste hardcore si punk, ne vedem in Quantic pe 8 noiembrie, alaturi de STRAIGHT OPPOSITION, KILLER VICTIM, TAKE NO MORE si RADIO SHAKEDOWN.

Italienii de la Straight Opposition au la activ peste cateva sute de concerte, plimbandu-se constant prin cluburile din Europa in ultimii 12 ani, adica din 2004, cand trupa s-a infiintat. Aflandu-se undeva la granita celor de la Sick Of It All, Biohazard si Minor Threat, dar cu un twist mai modern, in zona Hatebreed si Turmoil, Straight Opposition expira si inspira atitudinea si sound-ul pur hardcore.

Killer Victim este exemplul perfect de trupa care sustine ideea de DIY. Cu un sound agresiv si dinamic, dar un mesaj pozitiv, impotriva extremismului, autoritatii, religiei si discrimiarii de orice fel, trupa activeaza din anul 2014 si a cantat cu trupe ca Downfall of Gaia, Comeback Kid, Negative Approach, Oathbreaker, The Rodeo Idiot Engine, I Am A Curse si multi altii. In 2015, trupa a suferit cateva schimbari de line-up, insa dupa un an de lucru s-au reapucat de treaba cu membrii si piese noi.

Dupa cum le spune si numele, Take No More sunt o trupa fresh si raw, care duce mai departe spiritul in-your-face al tineretii, prin muzica, desigur. Desi se numara printre fetele noi ale underground-ului romanesc, Take No More se bucura deja de un EP, lansat la inceputul anului trecut. In plus, acestia au lansat in luna martie a acestui an un noul single, “Into despair”, care a anuntat odata cu el si pregatirea unui nou EP.

Si ca sa incepem seara cum trebuie, ne incalzim cu niste punk cu influente old school, adica cu Radio Shakedown, care, la fel ca si Straight Opposition, vin tot din Pescara, Italia, si alaturi de care se plimba prin Europa de Est in turneu.

afis-7-inc-event

Program:

19:30 – Radio Shakedown
20:15 – Take No More
21:00 – Killer Victim
21:45 – Straight Opposition

Accesul elevilor intre 16 si 18 ani este gratuit pe baza buletinului si a carnetului de elev. Consumul bauturilor alcoolice de catre minori este interzis indiferent daca sunt insotiti sau nu de catre un major. Persoanele care nu respecta acest detaliu cat si persoanele care vin la eveniment in stare de ebrietate vor fi invitate afara.

Multumim pentru intelegere.

Be Smart!
Stay In School!
Open Your Mind!
Enjoy The Music!

Event: https://www.facebook.com/events/1744182995794040/

Support:
15 Lei in avans
20 Lei @ the door

Tickets: https://eventbook.ro/music/bilete-diy-live-quantic-straight-opposition-killer-victim-radio-shakedown

sursă: Comunicat de presă


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*