Suicide Silence Ft Austin Carlile (Of Mice and Men) – „OCD” (video)

175 vizualizări

Data de 21 decembrie 2012 a insemat organizarea unui eveniment special: comunitatea metal si-a adunat fortele pentru a onora numele lui Mitch Lucker, fostul solist SUICIDE SILENCE.

„Suicide Silence – Ending Is The Beginning: The Mitch Lucker Memorial Show” va fi lansat in data de 18 februarie 2014 in format CD/DVD digipack cat si CD/Blu-Ray combo back. 

O filmare a prestatiei Suicide Silence alaturi de solistul Austin Carlile de la Of Mice and Man, poate fi urmarita mai jos.

Mitch Lucker, fostul solist Suicide Silence, a murit pe data de 1 noiembrie 2012 din cauza unui accident de motocicleta.

Tracklist-ul oficial al evenimentului poate fi gasit mai jos:

01. Destruction Of A Statue (with Jonny Davy)
02. Distorted Thought Of Addiction (with Greg Wilburn)
03. Ending Is The Beginning (with Brook Reeves)
04. Bludgeoned To Death (with Ricky Hoover)
05. Unanswered (with Phil Bozeman)
06. Girl Of Glass (with Myke Terry)
07. Price Of Beauty (with Danny Worsnop)
08. No Pity For A Coward (with Johnny Plague)
09. Disengage (with Cameron „Big Chocolate” Argon)
10. No Time To Bleed (with Burke VanRaalte)
11. Smoke (with Anthony Notarmaso)
12. Wake Up (with Tim Lambesis)
13. March To The Black Crown
14. Slaves To Substance (with Eddie Hermida)
15. OCD (with Austin Carlile)
16. Fuck Everything (with Chad Gray)
17. Die Young (with Robb Flynn)
18. Roots Bloody Roots (with Max Cavalera)
19. Engine #9 (with Mitch Lucker)
20. You Only Live Once (with Randy Blythe)

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.