Tarja Turunen nu vrea sub nicio forma sa se intoarca in Nightwish!

781 vizualizări
Fosta solista NIGHTWISH Tarja Turunen-Cabuli spune ca nu are niciun interes sa revina in fosta trupa la sapte ani dupa ce a fost concediata printr-o scrisoare deschisa.
Turunen, care locuieste in prezent in Buenos Aires, Argentina impreuna cu sotul si managerul Marcelo Cabuli, a declarat pentru Iltalehti ca este recunoscatoare fanilor care se rugau ca ea sa se intoarce in Nightwish. Cu toate acestea, ea insista ca nu exista nicio sansa ca asta sa se intample vreodata.
As reveni in Nightwish doar daca ar fi schimbati toti membrii impreuna cu managementul formatiei,” glumea Turunen-Cabuli la Iltalehti.
Din 2005, soprana a urmat o cariera solo si momentan lucreaza la cel de-al treilea album de studio ce va fi lansat in preajma Craciunului. Spune ca a aflat despre ultima plecare a solistei Nightwish cand un jurnalist din Finlanda a contactat-o pentru un comentariu.
Din pacate, nu am fost surprinsa,” a zis Tarja.
Turunen-Cabuli, care a activat in Nightwish intre 1996 – 2005, spune ca este foarte fericita cu cariera solo pentru moment si insista ca reintoarcerea in formatie nu i-ar aduce aceeasi bucurie si sentiment de implinire.
Chiar daca Turunen-Cabuli a inregistrat si performat ca artist solo pentru aproape un deceniu, declara ca ii intelege pe fanii care duc dorul line-up-ului original Nightwish si spera la o reuniune.
Nimeni nu stie prin ce am trecut in trupa pe parcursul acelor ani asa ca imi dau seama cat de greu este pentru fani sa-mi inteleaga sentimentele in aceasta privinta.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*